• Aggodnom kene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur! Olyan problemaval fordulok Onhoz hogy altalaban 26 naposak a ciklusaim es most 2 napja kesik a menstruaciom. Parommal szeretnenk babat igy elvegeztem egy tesztet, 10es erzekenysegu. Viszont csak nagyon halvanyan pozitiv. Nem kene erosebbnek lennie mar az eredmenynek? Januar 8-an volt az utolso menzeszem.

        Dr. Kiss György válasza a terhességi teszt témában

        Tisztelt Hölgyem! Levelét köszönöm és megértem Önöket, de a felesleges csalódást elkerülendő- tanácsom az, hogy kérem, várjon legalább 3 napot és szerdán, reggeli első vizeletből ismételje meg ugyanilyen 10-s érzékenységü tesztel a vizsgálatot. Amennyiben akkor is kérdéses a két csik, akkor érdemes hüvelyi ultrahang vizsgálatot végeztetnie, ha teljesen biztos akar lenni akkor rendelkezésére áll a vérmintából a béta HCG hormonmeghatározás is. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. február 05., 07:37; Megválaszolva: 2019. február 09., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: