Norcolut

Tisztelt Doktonő/Doktorúr!

A nőgyogyászom menstruációs zavarokra felírta nekem a Norcolut nevű gyógyszert. Elvileg fél évig kellett volna szednem, de most a 4. hónapban a szedés 6. napján teljesen elgyengültem, ömlött rólam a víz és szédültem. A vérnyomásom 130/100 volt. Az orvos leállította a gyógyszer szedését,  és mondta hogy a gyógyszer mellékhatását "produkálom": szédülés, hőhullámok, érzészavar. 32 évesen szerintem ez nem normális. Visszaemlékezve, a 3. hónapban is pont a 6. napon jöttek elő ilyen jellegű panaszok.

Az érdekelne, hogy menniy idő alatt ürül ki a szervezetből ez a gyógyszer (most 6 napja, hogy nem szedem) , lehet-e káros hatása a szívemre (azóta is szédülök) , és hogy ez a gyógyszer beindítja-e a teherbe esés lehetőségét?

Válaszát köszönöm, Lilien

 

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza egyéb témában

Kedves Lilien!

Kérdésére a választ a korábban feltett kérdésénél találhatja meg.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. október 21., 00:12; Megválaszolva: 2009. október 21., 00:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
keresztcsonttörés-szülés
Kedves Doktor Úr/Nő! 8 hete szültem, természetes úton 36+3 hétre, Edával. Minden simán ment, igaz az Eda 3x-ra sikerült, és az első kettőnél...
mennyi az esély?
TISZTELT DELI TAMÁS! EZT NEM NAGYON ÉRTEM HOGY ÁTVÁNDOROLHAT! HA EL VAN ZÁRODVA! HA ÁT IS VÁNDOROL AKKOR AZ NEM MÉHEN KIVÜLI LESZ? LEIRNÁ...
Kérdés
Tisztelt Doktor Nő! Én vagyok az a kétségbeesett 24 éves lány aki nagyon szeretne babát de még nem jött össze.Október 13-án írtam Dr. Sápy...
Véres nyák 2
Azt elfelejtettem írni, hogy korábban a bal petevezeték gyulladása miatt műtétet javasoltak volna... lehet hogy amiatt van a rózsaszínes nyák néha?