• Pecsételő vérzés, mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Férjemmel babát szeretnénk, s most is próbálkoztunk félidő tájékán. A naptár 16-át jelölt peteérés napjának. Mi már előtte való napokban együtt voltunk. 12-én vettem cickafark-teát (előtte a cseppeket szedtem) és este megittam egy bögrével. Együttlét után rózsaszín volt, ami kijött belőlem. Másnap és még utána 2-3 nap pecsételő vérzést észleltem, leginkább reggel 1-2 csepp (ekkor már nem mertünk együtt lenni). Lehet-e ennek valami köze a teához, vagy a peteéréshez? Teherbe eshettem-e? El akartam menni vele orvoshoz, de azt a választ kaptam, hogy biztos a peteéréstől van, de a tea is hatással lehetett rá. Most nem tudom mit tegyek, menjek vagy várjak, egyébként már elmúlt. Kb. másfél hét múlva kéne "nem megjönnie". De teszt ilyenkor még nem mutathatja ki, ugye? Viszont 1-2 napja mellfeszülést érzek.

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, peteéréskor ez természetes lehet, nem kell emiatt orvoshoz mennie. Az együttlét után kb. 14 nappal a reggeli első vizeletből már lehetséges, hogy ki lehet mutatni a terhességet, és persze, teherbe is eshetett. Ha kimarad a menses, egy hét múlva csináljon tesztet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-20 23:38:59; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorno!Mennyire problema az, hogy a ciklus 3. Napjan mert fsh ertekem 7,41 lett, az lh szintem pedig 2,77?Utobbit lehet novelni valamivel?Ugy tudom 1:1 aranyban kellene lenniuk.Koszonom!

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!