• Bromocriptin 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ur, korabban mar irtam Onnek (https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/stroke/3403 valaszat nagyon koszonom. Roviden: 29 eves vagyok, napi fel szem Bromocriptint szedek 4 honapja, amelyet endokrinologus irt fel. A leleteim: SE prolactin 432,7 mU/L (ref.: 25,2-628,5), terheles utan: >4200 mU/L (ref. ugyanaz). 1.5 honap szedes utan mind2 ertek csokkent. Bromocriptin szedese utan ket ciklusban is mellfeszulest tapasztaltam. A ciklusom 3 honap utan 27 napos volt, elotte tul rovid (es tul sokaig vereztem). Ebben a honapban viszont mar egy hete kesik a verzesem, a 32-34. napokon barnas folyasom volt. A 31. es 35. napi terhessegi tesztek negativ eredmenyt mutattak. 3 hete voltam nogyogyaszati vizsgalaton, ahol mindent rendben talaltak (es MRI-n, ami szinten rendben volt).Termeszetesen ha valtozatlanul nem jon meg a verzesem, kesobb is csinalok tesztet, es az unnepek utan elmegyek vizsgalatra. A kerdesem arra vonatkozik, hogy ha nem vagyok terhes, On szerint a Bromocriptin miatt keshet-e ennyit a verzesem. Semmilyen terhessegi tunetem nincs (most meg mellfeszules sem volt). A masik kerdesem, hogy amikor a terheles utani prolaktin a magas, az miben kulonbozik attol az esettol, ha a terheles elotti. Elnezest az okvetetlenkedesert, de az unnepek miatt biztosan nem jutok el orvoshoz a kovetkezo 2 hetben, es teljesen ossze vagyok zavarodva. Valaszat elore is koszonom es kellemes unnepeket kivanok!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a terhesség fennáll egy -két hetes menses kimaradás után laborban / terhességi teszttel / ki tudjuk mutatni a terhességet. UH:-val a menses kimaradása után 2-4 héttel.
        Ha terhesség nincs és nincs mensese  ismét az endokrinológushoz kell fordulni.
        Nyugalom. Össze fog jönni, de nem szabad ennyire görcsösen akarni mert a stress hatására is nehezebben fog teherbe esni.!!!

        Dr. Csősz György nőgyógyász

        Endokrinológusunk később válaszol kérdésére. Kérjük látogasson vissza később.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-22 17:05:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés