• Vérzés zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!49éves vagyok.Egészségügyi mütétem volt nemrégen vérzés zavar miatt.A szövettan eredménye.Endocervicalis érett laphám metaplasia,zavart proliferaciós jeleket mutató endometrium.Szeretném megtudni,hogy erre nem kellene valami féle kezelést kapnom.Köszönöm válaszát.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérzés témában

        Kedves Kérdező! Szövettana nem az életkorában gyakori tüszőhormon túltermeléses méhnyálkahártya megvastagodástól van, hanem a menopauza előtti években ugyancsak gyakori különböző apró hormontermelés ingadozásai miatt. Egyenlőre maradjon megfigyelésben, vezessen naprakész vérzésnaptárt, lehet hogy egy időre sontán berendeződik még, újabb rendetlenséget jelezzen orvosának.


        Kérdés: 2020. március 14., 10:25; Megválaszolva: 2020. március 14., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.