Piros mellbimbó- Paget kór?

Kedves doktornő, A ball mellemen a mellbimbó pirosas és a tetején gyakran van egy pici hámló bőrdarab, mindig leszedem de újra előjön. Pl. most délután leszedtem, de tusolás után újra kihámlott. A másik mellbimbómon is van egy kis hámlás, de az minimális, és az nem piros. Mellfolyásom nem tudom, hogy van-e. Én nem látom. Ha megnyomon nem jön ki belőle semmi, ha megtörlöm akkor se látok a papíron nedvet, de lehet hogy ez valami pszichés dolog, gyakran úgy érzem, mintha szivárogna valami a mellemből, de amikor megnézem, megnyomm még sincs ott nedv. (Ez az érzés egyébként már 3-4 éve elő-elő jön, és azóta kétszer is voltam mell UH-n, amik negatívak lettek) Ez a pirosság nem tudom mióta van, lehet hogy több éve, csak most vettem észre. Viszonylag nagy melleim vannak (C-D kosaras) és egész nap melltartóban vagyok, alváshoz sportmelltartót hordok. Azzal nyugtatom magam, hogy az irritálja folyamatosan, mert a bal mellem nagyobb mint a másik. Seb nincs rajta, nem fáj, csak ez a pirosság rémiszt meg. A bimbóudvarral nincs gond. Csatoltam képet, bár ezen a pirosság annyira nem látszik. Ön szerint lehet Paget-kór? Inkább ultrahangra vagy bőrgyógyászhoz menjek el ezzel?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Emlő témában

Én inkább irritációra gondolok. Első körben próbálja meg a Cicaplast B5 balzsamot 5% panthenollal. Amennyiben nem javulna a panasza, forduljon szemèlyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2020. július 21., 22:35; Megválaszolva: 2020. július 24., 11:52
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrelváltozás kézfejen
Tisztelt Doktornő! Kérem nézze meg a csatolt képet a kézfejemen található elváltozásról! Ez vajon gomba, vagy valami más? Mivel...
Vénagyulladás
Tisztelt érsebész orvos Rendszeresen kapok kemoterápiát fluorouracillal, van benne 48 órás infuziós pumpa is. A infuziós branül környékén...
Pattanás a herezacskón
Tisztelt Doktornő! A herezacskómon kb. rizsszemnyi sárga színű "pattanás" jelent meg mostanában. Kb. 2 hete vettem észre,nem fáj,nem...
COVID utáni hajhullás
Akné kivizsgálása
Jó napot kedves doktornő! Nagyon rég küzdök aknéval. 20 éves nő vagyok.Szexuális életet nem élek,szűz vagyok.Glutén és laktóz érzékeny...