Radio-Surge conisatio. Faractionalt cu. utáni vérzés

Atypia cytologica epith. port uteri P3- as CIN II CIN III citologia után, szövetminta vételen voltam 6.án 3 napja zárojelentésemen ez van: Radio-Surge conisatio. Faractionalt cu. . azt kérdezném a doktor úrtól, hogy mennyi ideig van vérzés ezután a mütét után? Ugy gondoltam, hogy mivel ez egy kimetszés ez csak éppen fog vérezni, de most 3 napja volt és ha vécére megyek vizelet miatt még mindíg eleven vér szinű, Meddig normális ez? nem mertem menni még edzeni nehogy megeröltesem magam, meddig várjak? hogy nehogy bajt csináljak, mennyi idő mig ez a kimetszés meggyógyul? ilettve azt kérdezném menyi idö után lehet házaséletet élni ezután a beavatkozás után, iletve terheséget válalhatok e hamarosan? korom miatt fontos lenne. köszönöm elöre is válaszát.Üdv: Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Radio-Surge conisatio.Fractionált cu. utáni vérzés témában

Kedves Szilvia!

Köszönöm bizalmát, a végén kezdem!

Meg kell várni a szövettani erdményt, az egyben meghatározza a további teendőket is!

Terhességet csak a mütétet követő negativ cytológiai lelet/ " rákszürés "/ birtokában szabad vállalnia, nem árt HPV tipizálást végeztetni. és minimum 3-4 hónap várakozás ajánlott a kivánt fogantatásig még negativ szövettan birtokában is!

Megértem türelmetlenségét, de kérem, ne kockáztassson!

A mütétet követő héten vérzés még lehet, de ha erősödne, ne várjon, inkább időben menjen kórházba!

A házasélet kezdése, majd a kontroll vizsgálat eredményétől függ, akkor lehet megitélni ugyanis a méhszáj állapotát! Általában 4 het ajánlatos/ - bár nem szeretek ilyen " fix idópontokat " szabni-és az együttlét alkalmával is kiméletesnek kell lenni . Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. május 09., 19:19; Megválaszolva: 2015. május 09., 21:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...