Citológia asc-us kóros

Tisztelt Doktor úr! 2016. Július 13-an voltam citológián, akkor az orvos azt mondta, hogy csúnya a folyásom, gyulladasom van. Én is és a párom is kaptunk krémet, gyógyszert. Most az eredménybe azt írták, asc, asc-us kóros, 3 hónap múlva vissza, és betadine kúpot kaptam 14napig. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető hogy a gyulladás miatt lett ez és elmúlik, vagy komoly baj is lehet? Köszönöm válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza citológia témában

Kedves Kérdező! A rövidített kifejezés a rendestől eltérő küllemű hámsejtek jelenlétének megjelölésére szolgál. Több ok szerepelhet az ilyen sejtek létrejöttében, önnél a legvalószínűbb a gyulladásos állapot, melynek gyógyulásával még néhány hét kell a rendes sejtkép kialakulásához és a kontroll citológia jó eredményéhet. Ne szorongjon, mindennapos kis eltérésről van szó. A Betadin után HASZNÁLJA BÁRMELY RECEPT NÉLKÜL KAPHATÓ hüvelyi PROBIOTIKUMOT, néhány napig naponta, majd hetente egyet.

Kérdés: 2016. augusztus 26., 08:40; Megválaszolva: 2016. augusztus 31., 11:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
műtéti beavatkozás
Tisztelt Doktornő! 2018 októberében magas kockázatú HPV-t tipizáltak nálam. (méhnyak) Ezt követően többször Asc-us volt a cyto eredménye, majd...
Citologia, Hpv, Cintec plus
Udvozlom Doktor Ur! Idei evben tobb kenetvetelem volt, mert december legvegen Ascus eredmenyt kaptam. Ezutan 6 hettel Hpv neghatarozas (51-es) majd 7, 5...
citológia
Tisztelt Dr.Úr! Problémám a következő. Májusban lesz egy éve, hogy nem menstruálok.Több orvosnál is jártam, ahol azt mondták hypoplasias a...
citológia
Tisztelt Doktor Úr! Ma kaptam meg a citológiai eredményemet, orvossal még nem tudtam beszélni, viszont megijedtem a lelet eredményétől. A...
Citológia leletem negatív, de...
Kedves Doktornő! Kaptam egy levelet a nőgyógyászomtól, melyben arról értesít, hogy a citológiai vizsgálat onkolófiailag negatív, de további...