derék és petefészek fájdalom

Üdvözlöm Kedves Dr úr! Clostilbegyt szedek immáron 2.hónapja. Március 21.én voltam Uh-on (13.ciklusnapon) amikor az orvosom azt mondta hogy lát egy érett tüszőt ami 1-2nap múlva megreped. (28naposak a ciklusaim) A méhnyálkahártyám 13mm volt. E vitamint és premens tablettát szedek. Tegnap a 18.ciklusnapomon észleltem hogy a jobb oldali petefészkem igen-igen fáj a mozgás hatására de leginkább háton fekve és nyomásérzékeny is valamint társult hozzá derékfájdalom is ami szintén mozgás hatására érezhető. Ön szerint mitől lehet ez? Ha akkor volt tüszőrepedésem amikor mondta az orvosom akkor még csak a 5-6.napon lehetek. Még nem érezhetek semilyen tünetet! Ciszta lett a tüszőből vagy mi van velem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A kérdésére nőgyógyászati szakvizsgálat után lehetne válaszolni.

A tüszőrepedés hiánya is okozhat ilyen tüneteket és a petefészek megnagyobbodása, de gyulladás is.

Ismételt szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. március 27., 15:02; Megválaszolva: 2015. március 27., 18:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...