Gyógyszerekről....

Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten voltam nőgyógyásznál, egy általános vizsgálaton, mivel babát szeretnénk és gondoltam előtte egy kontrollra elmegyek. Az orvos megállapította, hogy vékony a méh nyálkahártya és nincsen megfelelő nagyságú petesejtem.Pont peteérés környékén voltam. felírta Clostilbegyt és Norcolut tablettákat. A Clostilbegytet a menses 1-3 napján, míg a másikat a 16-25 napján kell beszednem.Ezek után a következő menses 12.napján kell visszamennem. Viszont, ha a 16.napon elkezdem szedni, akkor újra megjön a menstruációm? Igazán azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a valószínűsége, hogy közben mégis teherbe essek? Mert, ha így volna, a Norcolut nem káros a magzatra? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Mayer Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A 16. napon elkezdett gyógyszer terhesség esetén segíti a terhesség fent maradását. Magzat károsító hatása nincs, terhességi hormont tartalmaz.

Kérdés: 2015. március 27., 12:58; Megválaszolva: 2015. március 27., 18:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Ma voltam nőgyógyásznal és azt mondták hogy petezsák nagysága 8, 41mm de bal o.on 33×35mm vékony falú echomentes képlet! Ezt szeretném tudni hogy...
Miért?
Szia! Én Magyarországon lakom és aszt szeretném kérdezni hogy 14 éves koromtól nem rendszeres a menstruációm, és hozzá téve rendszeres...
Loop konizáció
Tisztelt Doktor Úr! A héten terveznek nálam loop konizációt, a leleteim a következőek voltak: 2015. December - Cin II HSIL 2016. Február - Cin II...
Kinöves, csomó intim zónában
Kedves doktorúr/ doktornő! Néhány napja a hüvelyem végénél kívül, majdnem a gát részen, a kisajak végén, abból kinőve egy viszonylag...
Mit jelent?
Tisztelt Doktor! 48 éves 3 gyermeket szült nő vagyok.Soha nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám.Ezidáig a Marvelont szedtem, mely mellett mindig...