szülés után menstruáció

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám a követlekő. Harmadik gyermekemet 8hete szültem meg a 6hetes kontrolon minden rendben volt. Kb. Másfél hete időnként sárga nyálka majd barna utána rózsaszín és 2napja piros volt a hüvelyváladékom. Ez folyamatos gyakorlatilag... fáj időnként a hasam is mintha megjönne de nem tud...? A kérdésem hogy mikor kezdhetném a fogamzásgátlóm szedését? /deciora/ csak 3hétig tudtam szoptatni. A betegtájékozatót elolvastam, de nem egyértelmű. Ezt a tablettát szedtem szülés előtt is 4évig.Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

A leírt tünetek gyermekágyban lehetségesek.

Ha nem szoptat hat hetes kor után elkezdhető a fogamzásgátló tabletta alkalmazása.

Kérdés: 2015. március 11., 13:23; Megválaszolva: 2015. március 12., 19:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...