Tisztelt Dr Ur. Iamna fogamzásgátló tabletta

Üdvözlöm. 2x volt terhességmegszakításom. Iamna f.tablettát irtak fel. Kb 3hónapja szedem. első menszesz utan 10.napra tudtam elkezdeni szedni.sajnos.majdnem 1honapot késett. most elkezdtem ujra, azt tanácsoltak szedjem ugy h menszeszre 1hétre rá kezdjem.ugy lett. most maradt 4 bogyó és megjött. normalis? mi a teendő? váltsak v ne? Válaszat elöre is köszönöm és diszkréciójat is! Szalai Szandra.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Ez nem normális. Azonban ezt a négy szemet is szedje be és a 7 napos szünet után a következő levelet szedje az előírásnak megfelelően.

Kérdés: 2015. március 02., 12:42; Megválaszolva: 2015. március 02., 21:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...