Mi a megoldás az állandó kismedencei gyulladásra?

Tisztelt Doktor úr! A tanácsát szeretném kérni, mert teljesen elkeseredtem.25 éves nő vagyok. Lassan másfél éve szenvedek a panaszaimtól. Kismedencei fájdalommal kezdődött és fájdalmas vizeletürítéssel. Aztán hüvelyfolyásom lett, állandó hőemelkedésem, alhasi görcsös, hasító jellegű fájdalmam. Sok nőgyógyásznál jártam. Ezen idő alatt rengeteg antibiotikumot kaptam, gomba elleni kúpokat. Méhszájsebem miatt cryoconisatio történt. Douglas-üregben szabad folyadékom lett, amiből laparaszkópiával vettek mintát negatív lett az eredmény. A hüvely tenyésztés negatív, STD laborban is voltam tanácstalanságomban az is negatív.Gomba nem tenyészett ki. Nem tudok szexuális életet élni a fájdalom miatt. A cystitises panaszok is állandóan visszatérnek. A hüvely ph visszaállítása érdekében tejsavas készítményeket használok, tőzegáfonyát szedek. Nemrég vizelet tenyésztés történt és ez az egyetlen, ami pozitív eredményt hozott: streptococcus agalactiae-t 10^2 mutatott ki. Kérdésem az lenne, hogy ez a baktérium okozhatja az állandó kismedencei gyulladást, hőemelkedést? Az urológus azt mondja nem uropathogenről van szó, menjek H.O-hoz, viszont pont a háziorvos küldött urológiára. Nem tudom mit tegyek, csak szeretnék újra egészséges lenni.Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A leírt kórokozó is okozhatja panaszát.Ez célzott antibiotikus kezeléssel rendezhető.

A tenyésztés eredménye és a baktériumra való antibiotikum gyógyszer érzékenység alapján választott szerrel kezelés jön szóba.

Kérdés: 2015. február 23., 21:35; Megválaszolva: 2015. február 26., 22:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?