Terhességmegszakítás után 2 héttel alkalmazható -e hüvelytabletta?

Tisztelt Doktor Úr! 2 hete terhességmegszakításom volt, ma küldte meg orvosom a receptet, mert erős gyulladásom is van. Klion-D Hüvelytablettát írt fel. Alkalmazható ez a műtét után 2 héttel már? Köszönettel: Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

igen, a beavatkozás után két héttel már alkalmazható. Azonban szájon át alkalmazott készítmény kedvezőbb.

Kérdés: 2015. február 10., 15:23; Megválaszolva: 2015. február 10., 22:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma