• Normális ez anorexia alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Anorexiával küzdök, jelenleg 165cm és 32kg vagyok, és körülbelül két éve szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót. Mindemellett ebben a hónapban egyáltalán nem jött meg a menstruációm. Terhességi tesztet csináltam, negatív lett, fertőzésnek tünetei nincsenek. Lehetséges, hogy a gyógyszer mellett is elmarad a menstruációm a súlyom miatt? Köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a anorexia témában

        Az alkalmazott készítmény alacsony hormontartalmú, a felszívódása bárhogy akadályozott, vérzési rendellenességhez vezethet. Az anorexia önmagában okozhat vérzés kimaradást, a hormonális tényezők kellő működése akadályozott.


        Kérdés: 2014. október 30., 13:50; Megválaszolva: 2014. október 30., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Cím! 43 éves két gyermekes anyuka vagyok. Az elmúlt hosszú hónapokban erős görcsök kisérték ciklusaimat ,egyéb kellemetlen tünet. Derékfájás, rosszullét..... A ciklusok közötti idő lerövidűlt. Lassan három hétre is...