irrigátor

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy mivel együttlét után irigátort használok ha a párommal nem használunk óvszert. Attól még ugyan úgy teherbe eshetek? (Gondolom igen, de azért mdgkérdezem biztos ami biztos.) Illetve ha már jön a baba de én még nem veszem észre (pl. menstruáció késése v reggeli rosszullét stb.) akkor okozhat e valami bajt az irigátor használata? Előre is köszönöm válaszát! M. A

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza irrigálás témában

Kedves Kérdező! Ejakuláció alkalmval a méhszáj elé került spermiumok azonnal elindulnak a lúgos vegyhatású méhnyakcsatorna irányába. Onnan az irrigálás már nem távolitja el azokat, igy simán teherbe eshet. De koraterhesség bekövetkezte esetében még nincs egy ideig olyan vérbősége a fellazult hüvelyfalnak, hogy ártana az irrigálás.

Kérdés: 2014. július 13., 13:21; Megválaszolva: 2014. július 16., 15:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhszájseb, irrigálás
Nemrég nőgyógyásznál jártam és méhszájsebet állapított meg. Előírt fagyasztásra és kapart is ugye. Két hét pihentetés után, 6 héten...
Irrigálás vs bakterium
Tisztelt Doktor Úr! A hüvelykenetemben enterococcust tenyésztettek ki, a nőgyógyászom szerint ne foglalkozzak vele, de sok helyen olvasom, hogy...
Tejsav
Tisztelt Uram/Hölgyem! Szeretném megkérdezni hogy pontosan mit jelent hogy szeretkezés után tejsavval irrigáljon? Lehet olyan készítményt kapni? Ha...
Irrigátor használata
Vagifem hüvelytabletta használatát javasolt az orvosom, amit hetente egyszer használok.. Van irrigátorom amit régebben használtam hüvely...
Hogyan csináljam?

Tisztelt Doktor! 2009.08.12-én császármetszéssel hoztam világra kisebbik lányomat. Most voltam 6 hetes vizsgálaton, még mindig van...