büdös

Tisztel Doktor! Néhány napja büdös nemi váladék ürül. A mennyisége a szokott, egyéb tünet nincs. Ön szerint mi lehet ez? Jelenleg csinálok egy méregtelenìtö kúrát, lehet, hogy okozhat ilyet? Elég kellemetlen ez, föleg nemi kapcsolatkor. Most használtam a multi gynt, de csk 2 alkalommal. Ön szerint használjam több napig folyamatosan? Vagy mit tanácsol, mit használjak? A nögyógyászhoz elég sokára tudok elmenni. Viszont néhány hete volt egy gombás fertözés is. Lehet hogy elkaptam valamit? Elég ideges vagyok e miatt. A válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a hüvelyi fertőzés témában

Tisztelt Kérdező! Az esetek nagy százalékában a kellemetlen szagú folyást trichomonas vaginalis baktérium fertőzés okozza. Erre gyógyszert csak receptre lehet kapni és ezt alkalmazni kell a partnerének is. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. június 03., 20:24; Megválaszolva: 2014. június 04., 10:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon