Nagyon erősen viszket a hüvelyem

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok Önhöz. Nemrégiben enyhe nőgyógyászati panaszaim voltak, úgymint a megszokottnál nagyobb mennyiségű folyás, illetve időnkénti enyhe viszketés. El is mentem az orvosomhoz, aki Macmiror hüvelykapszulát írt fel. El is kezdtem használni, 2 napig használtam, majd elkezdődött a havi vérzésem, így addig szüneteltettem, ahogy az a betegtájékoztatóban áll. Vérzés elmúlta után újabb 4 napig folytattam a Macmiror kezelést. Mivel az orvos csak annyit hagyott ki, hogy 6-7 nap után ha már nem tapasztalom a tüneteket akkor abbahagyhatom, ezért így is tettem. 2 nappal később, mire a Macmiror teljesen kiürült a hüvelyemből (legalábbis már nem olyan sárga folyadék távozott velőlem, mint amilyen színű a tabletta) , azonban visszatért a folyás, most viszont már jóval erősebb viszketés mellett. Így este felhelyeztem egy újabb tablettát, ám reggelre a viszketés olyan erős lett, hogy az már sokkal több, mint zavaró, szinte már elviselhetetlen. Mi okozhatja ezt? És mit tehetnék ellene? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Az ön hüvelyfertőzésére nemm volt elégséges a kúp.

Menjen vissza orvosához, aki fel fogja írni a megfelelő gyógyszert!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. április 15., 11:54; Megválaszolva: 2015. április 16., 05:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...