Hüvely fertőzés

Egy hete csúnya hüvelygyulladással fordultam orvoshoz menni alig tudtam és sűrűfehér folyásom volt.Az orvosi eredmény a labor csak hetek múlva jön meg az orvos Trichomoniasis fertozesre gondolt es supplint irt ra meg egy ugyan olyan hatoanyagu kupot .Hát én ugy allapitottam meg h annak a betegsegnek ellege masak a tünetei mint az én bajomnak és elvégeztem egy canestetet h gomba vagy fertozes ott 100%gomba jott ki.Igy elmentem egy masik dokihoz aki gombat mondott es mycosyst gynot kaptam meg pimafucint elis hasznaltam de a helyzet aligha javult igy ketsegbe esesembe elkezdtem a supplint is hasznalni a klionnal lehet ebbol barmi baj a problema az h a gyulladas lement es mar csak kicsi folyasom van.De mivel még pici gond van nem múlt el teljesen és nem tudom melyik kezelés volt ugymond a hatásos belül a hüvelyembe még minimálisan fehér.Nem tudom h meggyogyultam e már de időpontot kérni megint hetek és sajnos nincs annyi időm mert utazok el.Elkezdjem a helyre allitot (vitagyn c) ? Vagy mit tehetnék h 2-3nap alatt teljesen rendbe jöjjek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyi fertőzés témában

Kedves Kérdező! Biztosan gombás fertőzés volt. A teljes gyógyuláshoz kéne még egy 150 milligrammos Mycosyst Gyno kapszula szájon át, (jót tenne a partnernek is) Partner is kenje be magát Canesten krémmel többször.Ez után jöjjön a Vitagyn C vagy bármely hüvelyi protexin, kezdetben naponta egyszer, majd hetente egyszer hosszú távon.

Kérdés: 2020. július 21., 23:41; Megválaszolva: 2020. július 24., 13:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás
Tiztelt Doktorúr! Hüvelygyulladásra kaptam Fluomizon tablettát, de a hüvelyem fájdalma miatt, képtelenség számomra a felhelyezése, valamint az...
Nagyon erősen viszket a hüvelyem
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok Önhöz. Nemrégiben enyhe nőgyógyászati panaszaim voltak, úgymint a megszokottnál...
büdös
Tisztel Doktor! Néhány napja büdös nemi váladék ürül. A mennyisége a szokott, egyéb tünet nincs. Ön szerint mi lehet ez? Jelenleg csinálok egy...
Visszatérő hüvelyi fertőzés
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy visszatérő hüvelyi fertőzésem van. A nőgyásznál a kenet nem mutatott...
mit tegyek?
Nem tudom, hogy ez normális e vagy sem de nem hinném, hogy az lenne. Szerintem valami nemi betegségem van es zavaro nem tudom mit csinaljak. Olyan, hogy...