• Hüvely fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy hete csúnya hüvelygyulladással fordultam orvoshoz menni alig tudtam és sűrűfehér folyásom volt.Az orvosi eredmény a labor csak hetek múlva jön meg az orvos Trichomoniasis fertozesre gondolt es supplint irt ra meg egy ugyan olyan hatoanyagu kupot .Hàt én ugy allapitottam meg h annak a betegsegnek ellege masak a tünetei mint az én bajomnak és elvégeztem egy canestetet h gomba vagy fertozes ott 100%gomba jott ki.Igy elmentem egy masik dokihoz aki gombat mondott es mycosyst gynot kaptam meg pimafucint elis hasznaltam de a helyzet aligha javult igy ketsegbe esesembe elkezdtem a supplint is hasznalni a klionnal lehet ebbol barmi baj a problema az h a gyulladas lement es mar csak kicsi folyasom van.De mivel még pici gond van nem múlt el teljesen és nem tudom melyik kezelés volt ugymond a hatásos belül a hüvelyembe még minimálisan fehér.Nem tudom h meggyogyultam e már de időpontot kérni megint hetek és sajnos nincs annyi időm mert utazok el.Elkezdjem a helyre allitot(vitagyn c) ?Vagy mit tehetnék h 2-3nap alatt teljesen rendbe jöjjek?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező!Biztosan gombás fertőzés volt. A teljes gyógyuláshoz kéne még egy 150 milligrammos Mycosyst Gyno kapszula szájon át,(jót tenne a partnernek is) Partner is kenje be magát Canesten krémmel többször.Ez után jöjjön a Vitagyn C vagy bármely hüvelyi protexin, kezdetben naponta egyszer, majd hetente egyszer hosszú távon.


        Kérdés: 2020. július 21., 23:41; Megválaszolva: 2020. július 24., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: