Canesten allergia?

Pár napja hüvelyallergiám van, canesten kombit használok. Egy napig canesten krémet használtam, de váltottam a lomexinre, mert az eddig mindig bevált. Második nap bedagadt a csiklóm. Azt hittem a sok krémtől ami bekerülhetett a fityma alá. Ma már a szeméremajkaimon kiütések keletkeztek. Lehet, hogy allergiás vagyok a canestenre és azért a kiütés? Tudom, doki, ami legközelebb szerdán lesz..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyi panasz témában

Kedves Kérdező! Bizrtosan nem allergiája van, hanem valamilyen hübvelyi bakteiális fertőzése. Bár nem értem, hogyhan indulóban allergiámnak vélte, miért a Canesten gombaellwnes szert kezdte asználni: Ez baktériumokra nem hatásos. Vannak kom nált kúpok, mint a CNS kúp, ez mindkét irányban hatásos, de fel kell iratni. Bármilyen szert használ a jövöben kórokozók ellen, azok megölik a szükséges hüvelyi tejsav védőbaktériumokat is és a védtelen hüvely pillanatok alatt újrafetőződik. Ezért minden gyógykezelés befejezésére használjon valamilyen recept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot, olvassa el a használati utasítást.Ha rend van végre, érdemes hetente 1-1-et hoszú hónapokra még felhelyezni.

Kérdés: 2014. április 21., 21:26; Megválaszolva: 2014. április 23., 12:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet