Hüvelygomba és egyéb problémák

Üdvözlöm! Egy elég összetett problémával fordulok Önhöz. Kb 5napja hüvelygombához hasonló tüneteket észlelek magamon (viszketés, égés, fehéres sárgás, olykor túrós folyás stb.) , ezért tegnap vettem Candibene-Teva hüvelytablettát (200 mg) , mivel egyelőre nem mennék orvoshoz ezzel a panaszommal, hátha megoldódik ettől a gyógyszertől. Még nem kezdtem el "szedni" ezt a hüvelytablettát, mivel hétfőn (2014.08.11.) vérvételre megyek, egy másik probléma miatt ((rendszertelen a vérzésem (utolsó 4 menszeszem időpontja: 03.25; 04.20; 05.30;07.16.) sűrűn szédülök, fáradt vagyok, hol van étvágyam, hol nincs, sűrűn vérzések a szemeim, pedig 8órákat alszom, és jelenleg nem dolgozom,, stb.) ) , az elmúlt fél évben nem volt TBm és nem tudtam elmenni semmilyen orvoshoz sem; a legfontosabb kérdésem az lenne, hogy elkezdhetnem e a hüvelytabletta használatát ma, anélkül, hogy az bezavarna hétfőn a vérképembe, és az esetleges vizelet minta eredményét sem változtatná meg? Kiürül e a szervezetemből a péntek, szombat, vasárnapi klotrimazol? Ha nem, akkor majdcsak hétfőn kezdem el használni ezt a készítményt. Viszont addig hogyan tudnám elviselni a kellemetlen érzést odalent? És még egy mellékes kérdés: Ön mit gondol, azokról a tünetekről amiket felsoroltam a dupla zárójelben? Maga szerint összefügghetnek? Vagy egy nőgyógyászati és egy egy betegségem lehet? (egyébként nem szedtek semmilyen gyógyszert, sem fogamzásgátlót) Elnézést a hatalmas kérdésáradatért... Nagyon várom a válaszát! Előre is köszönöm! További szép napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvelyi panasz témában

Tisztelt Kérdező!

Nyugodtan dugja fel a hüvelytablettát. Avval nem árthat és nem fogja befolyásolni a vérvétel eredményét.

Amit nem értek: ki küldte el vérvételre, ha nincs orvosa? Milyen vizsgálatokat fognak elvégezni a véréből.

A tünetei alapján inkább lelki eredetűnek gondolnám ezeket a zavarokat.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. augusztus 08., 11:48; Megválaszolva: 2014. augusztus 09., 09:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Megváltozhat a hüvely szaga...
Semmilyen tünetem nincs ami fertőzésre utalna viszont egy hónapja kaptam rengeteg vitamint (orvosi javaslatra) teljesen megváltozott a vizeletem és a...
Huvelygomba
Tisztelt Doktor Úr! Egy hete hüvelyi panaszokkal szenvedek. Kezelésere canesten uno combit illetve gynoxint alkalmaztam intim mosakodovalaz utóbbi egy...
döderlein cytolisys
Kedves Doktor Úr/Nő! Kislányom 16 éves, kb. 1 éve egy antibiotikum kúra után kezdődött nála egy hüvelyi viszketés, folyás.Nőgyógyászunk...
Miért tapasztalok égő és maró...
Üdvözlöm! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy mióta párommal együtt vagyunk (most lesz az 5. hónapja) , azóta minden közösülés után...
Nuvaring, fertőzés gomba?
Tisztelt Dr Úr/Nő Olyan kérdésem volna hogy barátnőmnek most van fent a harmadik nuvaring 2 hete és most jelentkezett nálla olyan probléma hogy...