Petefészek probléma

Tisztelt Doktor Úr! 2 császármetszésem volt, gyermekeim már 9 és 6 évesek. A nőgyógyászom szerint a műtétek következményeként a bal oldali petefészkem eldeformálódott, és kissé feljebb található mint korábban. (idézet a fél évvel ezelőtti leletemről: Vag UH: uterus 88X34mm-es nyh 14 mm-es j.o.ov R-nag szab szerk, b.o magasan 25X30mm color neg.) Ez a bal petefészek kitapintható (legalábbis úgy gondolom, hogy az az) és a menstruáció során szúró fájdalmat okoz, és érzékeny a környezete, de más problémám nincs, a menstruációm szabályos. Az lenne a kérdésem, hogy okozhat-e ez a későbbiekben komolyabb problémát, vagy lehet-e valahogyan javítani a helyzeten. válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a petefészek témában

A leírtak alapján panaszát gyulladás okozhatja. A menstruáció rendben van. A petefészek minden vizsgálatkor kitapintható, nyomásérzékenység, környezeti fájdalom gyulladásra utal. A gyulladás gyógyszeres kezelést igényel.

Kérdés: 2014. január 20., 20:32; Megválaszolva: 2014. január 21., 20:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele