Mirigy gyulladás

Tisztelt Doktornő! 1, 5-2 éve kezdett el fájni menstruáció alatt a jobb oldalamon a szeméremcsont és a combom között. Nem tudták diagnosztizálni egészen múlt hónapig, amikor már annyira görcsölt a menstruáció után, hogy nem tudtam kiegyenesedni. A petefészeknél állítólag van egy mirigy és az gyullad be a menstruáció alatt, és mivel közel van a féregnyúlványhoz néha hányingert és fejfájást is okoz. További tüneteim kb. fél éve, hajhullás, rossz alvás, bőrszárasság, pattanások, ezek egyértelműen ehhez köthetők. Kaptam Apranaxot, hogy szedjem a menstruáció előtt 5 nappal, alatt és a után 5 nappal. Ez egyszer hatásos volt, de másodszorra nem, sőt a gyomrom sem bírta, bár lehet ez is a gyulladás hatása. ettek Normaflórt vele, de nem sokat segített. Úgy érzem ez csak tüneti kezelés, nem megoldás. Kérdésem, hogy elegendő e ez a gyógykezelés(nőgyógyász írta fel), vagy próbáljak meg másik nőgyógyászt? Ő még javasolta, hogy a sebészetre is menjek el. Szeretnék a gyulladástól megszabadulni és nem folyamatosan gyógyszert szedni. Gyereket szeretnék a közeljövőben, ami gyógyszerekkel nem lenne ideális. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a petefészek témában

Tisztelt kérdező! Semmiképpen nem törődjön bele ebbe a tünetbe, és véleményem szerint keressen fel másik nőgyőgyászt.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. november 13., 12:44; Megválaszolva: 2014. november 23., 21:33
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése