• Nőgyógyászati lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr. Kérdésem lenne a leletemröl, eltudná-e mondani hogy mit jelentenek a röviditések, esetleg terheség ebböl teljsen kizárható-e? a lelet tartalma:Státusz: kp tág vag, ép portio mellől, kp nagy méh rfv. ben szab.körny.-ben, emlők fiz.neg. diagnózis:u9990 sine morbo

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati probléma témában

        Kedves Hölgyem!

        A leírt lelet egy teljesen negatív nőgyógyászati lelet, de sajnos a koraterhesség nem zárható ki, hiszen az még nem feltétlen okoz olyan eltérést, amit észre lehet venni. Ha terhességre lenne gyanú, akkor egy tesztet csinálni kell mindenképpen.

        kp tág vag: közepesen tág vagina
        ép portio mellől: mellső oldalon ép méhnyak
        kp nagy méh rfv.-ben szab.körny.-ben: közepesen nagy méh hátrahajolva, szabad környezetben (a kismedencében nem tapintható elváltozás)
        emlők fiz.neg: az emlők fizikálisan negatívak

         


        Kérdés: 2010-03-15 20:54:35; Megválaszolva: 2010. március 15., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.