Hőhullám petefészek és méh eltávolítása után

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Évekkel korábban volt egy mellműtétem, 1 éve pedig petefészek és méh eltávolításom. Korábbi rosszindulatú volt, utóbbi mondhatjuk téves diagnózis miatt, de megtörtént. A műtét után 2 héttel erős hőhullámok gyötörtek. Az orvosoknak úgy tűnik problémás vagyok, nem javasoltak semmit. Viszont azt gondolom jogom van a lehetőségeimhez mérten jó életet élni. A Szójavit forte kapszulát szedtem sikerrel. Azonban az utóbbi időben lehet, hogy kevés.Szeretném a véleményét kérni, hogy akár hőhullámok tekintetében akár az egyéb esetleges problémák kialakulását megelőzendő mit tehetnék az egészségem és az állapotom megörzésének érdekében.Szeretnék minél tovább teljes női életet élni. Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hőhullám témában

Kedves Kérdező! A korai kényszerű kasztrálás mindíg erősebb megvonásos tünetekkel jár sajnos, mint az élettani klimax. Ha n em lett volna klrábbi mellproblémája, azonnak kapott voln a hosszabb helyettesítő gyógyszereket, mntha a petefészek termelte volna a hormonokat és panaszmentes lenne. Jelen helyzetben több lehetőség van a megoldásra. Próbálja meg a Remkfemin forte gyógyszert, recept nélkül kapható. Ha holsszabb távon sem javít, nagyszerű, mellékhatás nélküli szintetikus hormonszerű hatású gyógyzser a LIVIAL.Igaz, hogy szeretjük elkezdését minnél későbbrte tenni az utolsó hormonalis korszaktól. Ez minden problémáját meg fogja oldani, a korai osztoporozisát is. Beszélje meg melle ellenőrző orvoséval.

Kérdés: 2012. szeptember 11., 10:31; Megválaszolva: 2012. szeptember 12., 21:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés