Állandó hőhullámok gyötörnek.

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagyok, (súlytöbblettel rendelkezem) , és az a gondom, hogy hónapok óta állandó hőhullámok gyötörnek.Reggel, délben, este napi szinten párszor előjön, de olyan szinten, mintha hirtelen 100 fokon izzana a bőröm, és muszáj kimennem a hidegre hogy jobban legyek, és ne verjen ki a víz. Mi állhat a probléma hátterében? Bármennyire kisdolognak hangzik, engem nagyon megijeszt, és ugyanakkor kellemetlen, és néha nagyon szenvedek tőle, és nem értik, hogy télen mindenki fázik, és bebújna a melegbe én meg inkább kimegyek a szabadba a hidegre, hogy lenyugodhasson a bőröm és a testem. Analis fissurám van, szerencsére fájdalommentes, csak gondoltam leírom, hogy esetleg van e köze a dolognak hozzá.Hónapok óta a comb hajlatomba rózsaszín "szemölcs" féle kiütések jelentek meg, pár db, ami úgy tudom a HPV vírus okozza, de még nem volt alkalmam nőgyógyászhoz menni, viszont 2 éve nem volt szexuális kapcsolatom, és nemi gondom sem.CSak gondoltam leírok mindent, hogy esetleges tájékoztatást kapjak a helyzetemről. KÖszönöm előre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza hőhullám témában

Tisztelt Hölgyem!

A hőhullámok hátterében hormonális eltérést kell keresni, elsősorban az Ön korában a pajzsmirigy funkciókat kellene ellenőriztetni. Ha ezek megfelelőek, akkor célszerű lenne beiktatni a nőgyógyászati vizsgálatot is.

Sajnos a kiütéséről látatlanban nem nyilatkozhatok.

Kérdés: 2011. január 10., 05:20; Megválaszolva: 2011. január 19., 23:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés