• Állandó hőhullámok gyötörnek.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagyok,(súlytöbblettel rendelkezem),és az a gondom,hogy hónapok óta állandó hőhullámok gyötörnek.Reggel,délben,este napi szinten párszor előjön,de olyan szinten,mintha hirtelen 100 fokon izzana a bőröm,és muszáj kimennem a hidegre hogy jobban legyek,és ne verjen ki a víz.Mi állhat a probléma hátterében?Bármennyire kisdolognak hangzik,engem nagyon megijeszt,és ugyanakkor kellemetlen,és néha nagyon szenvedek tőle,és nem értik,hogy télen mindenki fázik,és bebújna a melegbe én meg inkább kimegyek a szabadba a hidegre,hogy lenyugodhasson a bőröm és a testem.Analis fissurám van,szerencsére fájdalommentes,csak gondoltam leírom,hogy esetleg van e köze a dolognak hozzá.Hónapok óta a comb hajlatomba rózsaszín "szemölcs" féle kiütések jelentek meg,pár db,ami úgy tudom a HPV vírus okozza,de még nem volt alkalmam nőgyógyászhoz menni,viszont 2 éve nem volt szexuális kapcsolatom,és nemi gondom sem.CSak gondoltam leírok mindent,hogy esetleges tájékoztatást kapjak a helyzetemről. KÖszönöm előre is

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hőhullám témában

        Tisztelt Hölgyem! A hőhullámok hátterében hormonális eltérést kell keresni, elsősorban az Ön korában a pajzsmirigy funkciókat kellene ellenőriztetni. Ha ezek megfelelőek, akkor célszerű lenne beiktatni a nőgyógyászati vizsgálatot is. Sajnos a kiütéséről látatlanban nem nyilatkozhatok.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 10., 05:20; Megválaszolva: 2011. január 19., 23:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés