• nőgyógyászati gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        27 éves vagyok. 6 éve kezdtem el szedni fogamzásgátlót. 3 évig bevált a milligest, majd utánna mindig váltottam, mert állandó pecsételő barna folyásom volt a fogamzásgátló mellett. Tartottam fél éves szünetet már többszőr is, és mikor újból elkezdetem a fogamzásgátlót egy erősebb hormon tartalmúval, 3 hónap után is jelentkezett a barna folyás ciklus közepén, több napon keresztül. Azóta a bőröm állapota is leromlott, mióta a fogamzásgátlók melett barna folyás kialakult. Télen rengeteg akné jön elő az arcomon, előtte pedig sose volt gond a bőrömmel. Szüneteltettem a fogamzásgátlót (akkor minden normálisan működött, pontos menzesz) Tavaly októberben nőgyógyászom felírt nekem Dalacin hüvelykrémet, és 3 napig tudtam csak használni, mert fájt tőle a hüvelyem, és felmaródást éreztem a bőrömön a krémtől. Abba hagytam, és utánna barnás-véres folyás kezdődött nálam ismét. Majd hó végén pedig megjött a menzeszem. Azóta minden ciklus köze körül barnás-véres folyásom van, ami egy hétig, vagy tovább is eltart, és rá egy hétre pedig megjön rendesen. A bőröm is undorító, mindenütt aknékkal vagyok tele, az arcomon. Bőrgyógyásznál voltam, felírta a Dianne 35-öt, hormon kivizsgálásokat csináltam, azok rendbe vannak, máj funkciók is jók, de a tünetek megmaradtak, a bőröm nem javult, ciklus közepén barna folyásom van, és a 3. levélnél tartok már. Mi lehet az oka, biztos összefügg a bőröm állapota és a nőgyógyászati problémám, de tanácstalan vagyok, mit tudok tenni?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező. Ellőször:A Dalacin használata nem függ össze a hormontabletták ügyével. Azt csak biztosra diadnosztizát baktérium okozta hüvelyfertőzás esetén szebed használni. Ha nagyon felmmaródott a hüvelyhám, az első adag esetleg még csíphet. Tabletta mentes ciklusok közép naqpjaiban biológiai nem jelentős okokból lehet néhény napos gyenge, úgynevezett középidős vérzés, nem feltétlenül minden ciklusban. Csak akkor kezeljük, ha erős és gyakran van. Ha mindenképpen hormonalisan akar fogamzást gátolni, a Diane a bőr problémákra is a legjobb lenne, ha nem bírja bármely okból, próbálja meg a Yadin nevűt feliratni.Ha ezzel is sikertelen, hosszabb szünetet tartva próbálja meg a helyileg használható, recept nélkül is kapható Phamatex vagy Patentex készitmények bármely formáját, / kúp, gél, stb, /felhelyezés után 5 percen belül 8 órán át biztonsággal véd, korlátlanul ismételhető.


        Kérdés: 2012. január 27., 20:03; Megválaszolva: 2012. január 30., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?