• Fehér Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van hogy folyamatosan fehér folyásom van ami majdnem pl a tejhez hasólit csak egy picivel sűrűbb! De se viszketést semmit nem érzek csak egyszerűen folyik! Ezért akkor is tampont kell fel tegyek mert kicsit rosszul esik az nekem hogy a bugyimba folyik! Néha nagy ritkán érezni egy pici szagát neki de nagy ritka! Azért tampont használok mert nem szerettem a tisztasági betétet! De nincs is így baj a tamponnal csak párommal sokszor beszélünk róla de hiába mondom neki hogy nem érzek semmi viszkető érzést csak egyszerűen folyik és csak tiszta fehér! Így ugye dupla csomag tampont használok el és ez zavarja párom! Szeretném megtudni hogy ez betegségre vagy fertőzésre utalhat e? + és fél éve Milligest fogamzásgátlót szedek esetleg ez befolyásolhatja? Kérem tanácsát hogy mit tegyek!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        A tamponhasználat kifejezetten nem javaslom ilyen esetekben, mert ha van a hüvelyben kórokozó, aminek köze van a folyáshoz, akkor ez a nedves tampon kiváló táptalaj a szaporodásukhoz, sőt ilyen a tisztasági betét is. Javasolt ilyen esetben a hüvelyflóra helyreállítására Gynoflort használnia, aktus után irrigáljon tejsavval, ha nem szűnik a folyás, akkor keressen fel nőgyógyászt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 25., 15:22; Megválaszolva: 2012. január 26., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: