Hüvelyi folyás

Üdvözlöm! Két hete kellemetlen szagú hüvelyi folyás jelentkezett nálam. Ma 5.napja használok Betadine hüvelykúpot, most már jobb de nem múlt el teljesen.( minimálisra csökkent a folyásom ami halvány sárga, illetve már alig van szaga) Meddig kell még használnom a kúpot? Közben van egy új párom is, ilyenkor lehet szexuális életet élni? Pár nap múlva megjön a menzeszem is , orvoshoz nem kapok időpontot csak nagyon sokára.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyfolyás témában

Kedves Kérdező! Hagyja abba a Betadint az már a hasznos hüvelyi baktériumokat is megölte. Kezdje el recept nélkül kapható bármely hüvelyi protexin napi használatát, a patikus eligazítja. Egy hét után már heti kettő elég hónapokon át megelőzés okból Házaséleethüvelyfolyást a kúp 2-3, napjától indíthat.

Kérdés: 2021. január 11., 13:19; Megválaszolva: 2021. január 12., 16:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Megszakított közösülés