Fertőzés lehet

Üdvözlöm. Kellemetlen szagú hüvelyi folyás jelentkezett nálam amire Betadine hüvelykúpot használtam 7 napig. Par nap és megjön a menzeszem, és most kicsit darabos folyásom van aminek már nincs olyan kellemetlen szaga.. mi lehet ez? Mit tegyek?

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Kérdező! Ezt a kérdést két napja már megválaszoltam, megismételem:

Hagyja abba a Betadint mert az a hasznos, védő hüvelybaktériumokat is elpusztította. Ezeket kell sürgősen visszatelepíteni. Kérjen a patikustól valamelyik hüvelyi protexinből, sokféle van. Egy héten át juttasson egyet magasan a hüvelyébe, azután hosszú távon, hónapokig megelőzés céljából még heti kettőt. Házaséletet a harmadik kúptól lehet kezdeni.

Kérdés: 2021. január 14., 09:30 ;Megválaszolva: 2021. január 15., 15:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelyi folyás
Fájdalmas együttlét, folyás
Tisztelt Doktor Úr! Már hónapok óta furcsa állagú folyásom van. Nem zöldes, nincs kellemetlen szaga, nem érzek viszketést, tehát nincsenek...
Mi okozhatja az állandó gyulladást?...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az elejéről kezdem, egy éve cisztám volt, ami szépen felszívódott, ennek az előzménye szintén az volt, ami most. Sokszor...
Fehér Folyás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémám van hogy folyamatosan fehér folyásom van ami majdnem pl a tejhez hasólit csak egy picivel sűrűbb! De se...
Hüvelyfolyás
Kedves doktor úr/nő! Az a helyzet hogy mostanában mikor wc-re megyek reggel észre vettem hogy tiszta fehér váladék folyik (néha elég szúrós...