Leszázalékolás

Tisztelettel szeretnék érdeklődni, hogy a felsorolt betegségem okán van e esélyem a leszázalákoláshoz. DG:St.p.Heine-medin Status: A jobb FV paresis próbánéál süllyed a j.felkar izomzat ellenoldalinál vékonyabb, a j.váll paretikus. Jobb AV izomzata ellenoldalinál lényegesen vékonyabb, jobb lábfej lóláb tartásban. Jobb AV 6 cm-rel rövidebb az ellenoldalinál.Jobb AV izomzata tonustalan, paretikus. Kompenzáló gerincgörbület, jobb sarok álláskor nem érinti a talajt. 4 körsines gépet visel a jobb AV-on, ortopéd cipőt 6 cm-es emeléssel. 38-éves munkaviszonyom van. Kérném szives válaszukat.Tisztelettel

Dr. Bessenyei Mónika válasza leszázalékolás témában

Kedves Kérdező!

Nehéz erről nyilatkozni. A szakértői bizottság meghatározott pontokat ad egy-egy betegségért és ezek összessége adja ki a százalékot. Ehhez a munkaviszonyt és a kort is figyelembe veszik. Ha csak ez a betegsége van, amivel 38 évig dolgozott, akkor nem biztos, hogy kap annyi százalékot, hogy abból meg is tudjon élni. Megpróbálni meglehet, gyűjtsön össze minden papírt minden betegségéről és kérje háziorvosa segítségét abban, hogy mire van még szüksége a kérelem beadásához.

Kérdés: 2011. október 30., 10:19; Megválaszolva: 2011. október 31., 19:14
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Leszázalékolás
Tisztelt Doktornő/Ur! 2008-ban mütöttek gerincsérvel és csigolyacsuszással/egyszerre/.Szeretném tudni, hogy ilyen mütét után lehet-e le...
Köhögéskor erős fejfájdalom
Tikkelés, epilepszia
MR-lelet értelmezés
Reggeli kozerzet