• Hát probléma vagy vese?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr, Nehany honapja tartó eros fajdalmat erzek a hatmban akar rovidebb seta utan is. A fajdalom övszeruen jelentkezik, a veseim felett, kozben pedig a hasizmaim megkemenyednek, es hullamszeruen hanyingerem lesz. Intenzitasa valtozo, neha akar alig 200 meter megtetele utan is jelentkezik. Ilyenkor le kell ulnom, es ulve is kell maradnom, fel orara legalabb. Vesekoveim vannak, de az urologus orvosom szerint ezt a fajdalamat nem a vese okozza. Angliban elek, es itt eleg nehez es nagyon sokaig tart amig a haziorvos beutal a szakorvoshoz, rendszeresen visszautasitjak, On szerint erdemes lenne-e megfontolnom hogy megis egy magan orvost felkeresek? Es ha igen, milyen szakteruletrol? (elnezest az ekezetek miatt) Valaszat elore is koszonom

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a övszerű fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Neurológus szakorvost kellene felkeresnie a panaszai miatt. Lehetnek a tünetek gerincvelői eredetűek. Ami még szóba jöhet, az egy lappangva lezajlott, kevés vagy kiütés nélkül zajló övsömör maradványtünete is lehet.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 05., 18:00; Megválaszolva: 2011. október 07., 20:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés