• Remegő és bizsergő kézfejek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! 18 éves vagyok, és két hete folyamatosan remeg, illetve zsibbad a kezem. Nem látható, viszont nagyon zavaró. Egyelőre nem gátol semmiben, de tudni szeretném hogy mitől jöhet elő ilyen korban egy ilyen probléma. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a remegés témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy pszichés okok miatt, feszültség, idegesség hatására alakulnak ki a panszai, de lehet a háttérben a kar beidegzését biztosító ideg bántalma, illetve az agyi központok bántalma is. Ha tünetei továbbra is fennállnak, neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 07., 22:20; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: