• utazási betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! 30 éves vagyok, kinetózisom van kiskorom óta. Sajnos az évek múltával egyre rosszabb, negyed óra autózás után elől ülve is rosszul leszek és szinte mindig hányok. Eddig semmilyen gyógyszer nem segített, a klasszikus Daedalon-t is kihánytam. Van- e már valami hatásos gyógyszer amivel megoldhatnám ezt a problémát? Köszönöm a választ, SzA

        WEBBeteg szakértő válasza a kinetózis témában

        Kedves Kérdező!

        Enyhe nyugtatót szoktunk javasolni, mely tompíthatja a tüneteket, erre a benzodiazepin származékok a legjobbak. A hányás ellen ilyenkor végbélkúp formájában kapható hányáscsillapító hatékonyabb. Próbálja meg ezeket.


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        urológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Nagy Ferenc

        Kérdés: 2010-02-15 13:50:49; Megválaszolva: 2010. február 15., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: