• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Egy hónapja egyik napról a másikra erős izomfájdalmam lett a bal kezemen remegett a mutatóujjam! A végtagjaimban és a testemben is zsibbadást érzek de csak időközönként! Néha szédülni is szoltam! A hátamban inkabb lapocka tájékon érzek feszülést! Es a derekam is sokszor fáj! Néha mar alig bírom vonszolni a lábaim olyan érzésem van minta elgyengülne és összeesnék! A zsibbadást mar csak lábaimban érzem de nagyon idegesítő!Van olyan nap amikor a kezem nem tudom felemelni vallamból es lapockából erzek fájdalmat! Lábfájásom Nem tart egesz nap inkabb csak akkor ha terhelem ! Milgammàt szedtem egy hónapig , magneziummal es kalciummal! Mar teljesen ketsegbe vagyok esve hogy lefogok bénulni! A terdeimnek sziktak még nagyin fájni!Munkahelyemen is mar nehez teljesítenem mert mindig a betegsegre gondolok!mitől lehetnek ezek a tüneteim? Haziorvosom szerint megterheltem izületeim tornával! De annak mar egy hónapja elkellett volna múlnia! Köszönöm válaszát

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A végtagban, háton, deréktájon jelentkező fájdalmak gerinc problémára utalhatnak. Levelében sejteti, hogy mindezek a panaszok a szokásosnál megerőltetőbb tornát követően léptek fel.Aggodalmaskodása csak tovább ront a helyzeten.Egy "izomláz" néha nagyon kellemetlen, elhúzódó tünetekkel járhat. Javasolom, hogy a jövőben olyan testmozgást végezzen, mely alkatának, teherbíróképességének megfelel.Nem mindenki alkalmas a konditermek kihívásainak megfelelni.Egyelőre pihenjen, sétáljon,ússzon. Olyan mozgást válasszon, ami jólesik. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 17., 10:41; Megválaszolva: 2019. július 23., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: