• Mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Segíségét szeretném kérni abban hogy májusban életmódot vàltottam elkezdtem edzeni majd izomláz szerű fájdalmaim lettek végtagokban es hátamban! Elmentem masszőrhöz majd rá két napra felállni sem tudtam a fájdalomtól! Minden porcikám fájt! Feszülő érzést éreztem mindenhol es fura bizsergő (nem zsibbadó) hangyamászás szerű érzést mindenhol! Még a fejemen és az arcomon is! Azóta eltet 3 hét magneziumot, millgammát minden nap szedem flector port 5 napi ittam! A fajdalom enyhült de nem múlt el teljesen! De ez a furca bizsergő erzés az egesz testemben, arcomon, fejemen megmaradt! És a bőrömön mintha mindig kirázna a hideg libabőrös leszek! Eleggé idegesítő erzés! Es azt vettem még eszre, hogy minden porcikám recseg ropog azóta! Amit előtte nem hallottam! Ezek lehetnek szklerózis tünetei!? Vàlaszát előre is köszönöm

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező! A mozgásszegény életmódról a hirtelen edzésre váltás gyaran okoz nagyon kellemetlen izomlázat.Ennek a kezelése sem volt szerencsés, hiszen a masszírozás, az izmok további terhelésével jár.A gyors fogyás érdekében az éheztetés,vagy helytelen diéta és edzés együttes hatása különösen káros lehet.A tünetek meg is szüntek, mint írja, pár nap alatt, a vitaminok segítségével. A bizsergés az ijedtség,esetleges betegségtől való félelem miatt nem múlik el, ezért figyel jobban a teste apró rezdüléseire is.(ropogás!)Idegeskedése szklerozis miatt alaptalan. Az eset ne vegye kedvét az életmód váltástól. Legközelebb olvasson utána, hogy kell az edzéseket elkezdeneie, hogy a szervezete megszokja a rendszeres mozgást.Még jobb lenne, ha szakembertől kéne tanácsot. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. július 10., 09:59; Megválaszolva: 2019. július 12., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Érzékeny a bőre?
        Ezerarcú PMS
        Az alábbi tanácsok egyszerűen segíthetnek a tünetek enyhítésében.
        Elkerülnéd az antibiotikumot?