• Izomhúzódás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr 20 éves lány vagyok,fáj a bal lapockám és ez a fájdalom kiterjed a mellkasomra is,karom, és a nyakam is fáj. Voltam vele ügyeleten azt mondták meghúzhattam nyújtás közben.(Ezelőtt mindennap nyújtottam.) De ez a fájdalom 6 hetes. Amikor a masszőr kimaszirozta pár napig jó volt aztán elkezdett fájni megint. Izomlazítót szedek (Miderizone) de nem érzem a hatását és a fájdalomcsillapítóét sem. Attól félek, hogy nagy a baj. Pihenni nem nagyon tudok vele, pláne hogy tánc órára muszáj bemennem.EKG-t csináltak az ügyeleten és az rendben volt.

        Dr. Bálint Anita válasza a IZOMFÁJDALOM témában

        Kedves Hölgyem! Valószínüleg egy rossz mozdulat, ESETLEG IDEGBECSÍPŐDÉS, vagy túlerőltetés áll a háttérben.Ha megnyugtatja, kérjen a háziorvosa RTG viszgálatot. Kérhet beutalót háziorvosától reumatológiára, neurológiára is, ott tudnak fizioterápiás kezeléseket kiírni. A mozgásszervi panaszok nehezen oldódnak meg. Akár 2-3 hónapig is fennállhatnak. A masszázs ilyen esetekben naponta is alkalmazható, illetve gyógytornász kereshető fel akár szakrendelésen, akár magánúton. Miderison mellé alkalmazhat helyileg Rozmaringos krémet vagy Diclac vagy Flecotr krémat, illetve recept nélkül kapható Cataflam, illetve egyéb izom- és ízületi fájdalomra ható gyógyszerek. Ezeket érdemes estére is bevenni, hogy pihenni tudjon. További kérdésekkel keressen bátran. Ödvözlettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 16., 11:25; Megválaszolva: 2019. március 20., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: