• Tumor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Az alábbi lelet véleményének értelmezését szeretném kérni. Jelzett mértékü kortikális atrophia. Jelzett mértékü vascularis jellegű eltérések mindkét nagyagyi hemisphaeriumban. Jelzett oldalon a nyúltvelő területén neuro-vascularis compressio látszik.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya CT témában

        Kedves Kérdező ! A lelet agyi kisérbetegségre utal,valamint egy rendellenes ér lefutásra, mely az agytörzs egy részén problémát okozhat.( szédülés,egyensúlyzavar, vérnyomásesés) Agydaganatra utaló jel nem látható. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. július 05., 20:03; Megválaszolva: 2019. július 07., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: