• Koponya CT

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A koponya CT vizsgálat során a következő eredmények értelmezésében kérnék segítséget! Bal oldalon a capsula international genu régiójában szabálytalan alakú, diszkrét meszesedés látható, hasonló lokakizációban a jobb oldalon is halvány meszesedés sejthető. Voltam az eredménnyel ideggyógyásznál, de csak annyit mondott figyeljük. Engem nagyon megijedtem ez, ez komoly probléma, vagy a későbbiekben okoz valami nagy gondot? Nagyon félek hogy ez komoly lehet! Valóban az? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Éva

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya CT témában

        Kedves Kérdező ! A leírtakat nem tartom klinikailag kórjelzőnek.Melléklelet, ami nem valószínű, hogy összefüggésben lenne a panaszaival.Bár nem írta meg, hogy egyáltalán miért készült a koponya CT, az eredeti kérdés mi volt, azt gondolom, feleslegesek a félelmei. Már csak azért is, mert a szorongás újabb kellemetlenségeket okozhat Önnek. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. március 26., 11:28; Megválaszolva: 2019. április 03., 08:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: