• Alvásprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/ Nő! Az egyik ismerősömnek alvásproblémája van.Tudatában van annak, hogy álmodik de nem tud felébredni az álmából.Álmában kiabál, hogy felébredjen de egyszerűen nem tud. Miután a kiabálást abbahagyja álmában azt álmodja, hogy felébredt de utána rossz dolgok történnek vele és rájön, hogy mégsem tudott felébredni.Sajnos ez ismétlődő panasz. Az a kérdésem, hogy ezzel a problémával hova tudna fordulni? És van-e megoldás vagy gyógymód erre a panaszra? Illetve mi okozhatja ezt? Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a alvászavar témában

        Kedves Kérdező! Alvászavarok kivizsgálása a neurológia szakmán belül történik, úgynevezett alvás laboratóriumban. A legismertebb Budapesten a Honvéd Kórházban van. Ebbe az alváscentrumba kell jelentkezni, beutalóval. A várakozási idő elég hosszú. Tudomásom szerint elérhető a fizetős vizsgálat is, a somnocenterben. Részletesebb tájékoztatást adnak telefonon. Az interneten mindkét rendelő elérhetősége megtalálható. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2018. március 25., 11:51; Megválaszolva: 2018. március 28., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: