6 parazita?

Kedves Doktornő! Nagyon rosszul alszom, 8x kelek fel éjszaka pisilni és fáj a fejem.Kivizsgált már nőgyógyász, urológus, belgyógyász.Voltam vér és vizelet vizsgálaton. Minden eredményem negatív. Háziorvosom ezek után 0, 25mg-s nyugtató szedését javasolta alváshoz. Ezt néha veszem be, ha már nagyon kimerült vagyok (mérsékelten segít.) Végső próbaképp elmentem természetgyógyászhoz. Íriszdiagnosztikán voltam, ahol azt mondták szervi bajt nem látnak, viszont sok a stressz. Ami végül is helytállónak tűnik, van családi konfliktus.Voltam szintén természetgyógyásznál bioenergetikai állapotfelmérésen, ahol viszont nagyon megrémítettek. A vizsgálat szerint 4vírus 5 baktérium 5 gomba és 6 parazita gazdája vagyok. A paraziták egyike húgyivarszervekben okoz gyullydást, a másik egy baktériummal az agyban! Azt szeretném tudni létezik ilyen? És ezt teljes vérképben semmilyen váltózás nem jelezné? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza alvászavar, fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A szervezetben valóban jelen vannak különféle baktériumok, egyes vírusok, melyek betegséget nem okoznak. A herpes vírus például inaktív formában létezik az idegdúcokban, betegséget csak igen ritkán okoznak, ha az immunrendszer legyengül. A bélben lévő baktériumok, a normál bélflóra szükséges az emésztési folymat helyes működéséhez. Antibiotikum szedés esetén, amennyiben ezek a jótékony baktériumok is áldozatul esnek a gyógyszer hatásnak, komoly zavarok léphetnek fel. A gombák a kültakarón, bőrön, körmökon okoznak fertőzéseket, nőknél jelen lehetnek a hüvelyben is. A parazita kifejezés nagyon megtévesztő, mert ezek már komolyabb betegséget idézhetnek elő.

A vizelet fertőzöttsége kimutatható labor vizsgálattal, ha nem csak egyszerű kémiai vizsgálatot, hanem steril körülmények közt a baktérium tenyésztést is elvégzik.Fejfájása miatt javasolom, minél előbb kérje neurológiai szakvizsgálatát, szükség esetén koponya CT elvégzését is.Előtte azonban emelje fel az esti nyugtató adagját 0, 5 mg-ra, és minden este vegye be, hogy a nyugodt alvása biztosítva legyen.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. június 18., 22:30; Megválaszolva: 2015. június 19., 08:04
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Alváshiány
Kedves Doktor Úr! Alváshiánnyal kapcsolatban lenne kérdésem, 6 napon keresztül azt csináltam, hogy egyik nap vagy semennyit, vagy nagyon minimális...
Koponya ct
Tisztelt Dr Úr! A hétvégén baleset ért, a kád széléről beeste a kádba. A fejemen is keletkezett nagy dudor, emiatt kopnya ct vizsgálat is volt!...
Agyi probléma
Tisztelt Doktor Úr! 1-2 éves furcsa jelenséget veszek észre magamon. Általában reggel ébredés után a fejemben furcsa "kisüléseket"...
Alvás zavar?
Tisztelt WebOrvos. Alvásom elég gyatra. Hiába szedek valeriana vagy más hasonló gyogyfűészítményt egyszerűen nem tudom magam kipihenni. (igazából...
Mit kezdhetek a fiammal?
Tisztelt Főorvos Úr! A 31 éves fiam miatt írnék Önnek. Tavaly nyáron fejfájásra panaszkodott, akkor elment koponya Mr és Ct vizsgálatra...