SM elleni Antilingo gyógyszer?

kb.5 éve Szegeden regisztrált SM beteg vagyok. Jelenleg a Betaferon szurit alkakalmazom. Budapesten hallottam az Uzsoki úti Kórház főorvosától 2 éve, hogy fejlesztés alatt van az "Antiléingo" gyógyszer, Önöktöl Kaptam választ arra, hogy eddig jó ereményeik voltak a kísérlenek. Kérdezném Doktornőt: Melyek a jelen fejlemények? Köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza SM kezelés témában

Tisztelt ÉrdeklődÖ!

Az Anti-Lingoval egyelőre ígéretes vizsgálatok folynak, nem tudok róla, hogy MAgyarországon törzskönyvezték volna.

Kérem, bízzon neurológusában, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést alkalmazza Önnél. És ne felejtse el, hogy az SM jelenleg még nem gyógyíthatób betegség.

Kérdés: 2015. január 01., 00:05; Megválaszolva: 2015. január 01., 21:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás