Neurológust keresek Budapesten

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Sclerosis multiplex beteg vagyok, járóbeteg ellátás keretében két éve adom az interferont. 2 hete azonban abbahagytam, nem bírom a stresszt, amit a beadás okoz, még mindig ideges leszek tőle, és a mellékhatások is igen dominánsak még ennyi idő után is. Sajnos nem vagyok elégedett az orvosommal, mert ha én nem kérek valamit, nem is foglalkozik velem. Vérvételem sem volt már kb 1 éve, mert én nem szóltam. Szeretném megkérdezni, hogy ajánlana-e nekem olyan orvost, aki vállalna, és esetleg felmérné a lehetőségét a havi egyszer adható, infúziós kezelésnek, mert úgy hallottam van ilyen, de engem erről sem tájékoztattak. Remélem, nem okoztam magamnak bajt azzal, hogy abbahagytam az interferont, de megviselt lelkileg. Tanácsait, válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: S. Niki

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a SM témában

Kedves Niki! Sajnos konkrét orvost nem tudunk ajánlani. A következő oldalon a budapesti SM centrumok és orvosai találhatók. http://www.magyarsminfo.hu/info.aspx? sp=74&web_id=# Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. május 20., 17:52; Megválaszolva: 2014. május 21., 22:17
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés
ÁLLANDÓ ZSIBBADÁS,IZOM CSONT...
Idegbecsípődès?