agyi cisztám van

15 éve fáj a fejem 2 éve jöttek rá az orvosok h a 3-as agykamrámban egy 10x8 mm-es ciszta van, ez évben már 3 szor feküdtem korházba neurologián infuzios kezelésen a szolitomba adnak injekciot és vénás injekciot ami soha sem használt.minden nap fáj a fejem contramal, vagy tramadol kapszulát szedek napi 5-7 szemet is olyan fejfájásom van homloktáji, szolito és a fejem hátulja is fáj minden napomat ez teszi ki.idegsebést azt javasolta h nem kell, müteni egy 10x8 mm-es ciszta van a 3 as agykamrába eddig minidg neurologia osztályon kezeltek sajnos más kezelést nemtudnak adni és én igy nemtudok élni napi ennyi fájdalomcsillapitoval amit mostmar hányinger és hányás is kisér és nembeszélve arrol h nem szünteti meg a fajdalmat a contramál sem.egyáltalán a ciszta miatt fájhat napi rendszereséggel a fejem? bárhová megyek semmit nem csinalnak velem az infuzios kezelések nam használna.várom válaszukat...Tisztelettel.Baráth Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza neurológia témában

Tisztelt Érdeklődő!

Azért nem csinálnak semmit, mert a cysta egy állapot, neurológiai szakmai szempontból nem kell kezelni és gondozni. Nem valószínű, hogy köze van a fejfájásához.

Idült állandósult fejfájás esetében pszichiátriai vizsgálat indokolt, antidepresszív gyógyszerek alkalmazásától várható javulás.

Kérdés: 2012. június 22., 12:48; Megválaszolva: 2012. június 24., 14:28
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás