• Gyógytornász!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Cím! Dec. 1-én volt térdtörésem. Jan. 14-én vették le a gipszet. Vidéken élek , így nem tudok a megyeszékhelyre bejárni gyógytornára. Ezért kaptam javaslatot arra, hogy un. házi szakellátás keretén belül fog kijárni hozzám gyógytornász. A probléma az, hogy hosszú a várólista. Állítólag hetek múlva fog rámkerülni a sor. Teljesen el vagyok keseredve. Tudom, hogy a tornát azonnal el kell kezdeni, mert különben már nehéz az izmokat kimozgatni. Magamra vagyok utalva. Önállóan tornázom. Próbáltam az interneten keresgélni. Nem találtam egy olyan rajzokkal illusztrált leírást, amit követve szakszerűbben tornázhatnék. Szobabiciklim van, ezt használom. Kérdésem az lenne, hogy naponta hányszor és hány percig ajánlatos tornázni? A másik kédésem: használok még a combomra egy beható infravörös sugárzó masszázsgépet. Ez jó- e, vagy ajánlatos- e egyáltalán? Válaszát előre is köszönöm:

        Földi Gyula válasza a Gyógytorna témában

        Kedves Kérdező! Szívesen segítek, leírná a pontosan mi tört el a térdében, a zárójelentésről a diagnózist és mennyi ideig volt gipszben és a gipsz levétel után engedte-e az orvos a láb teljes terhelését?


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta

         Földi Gyula
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 20., 12:03; Megválaszolva: 2011. január 24., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés