Velemenyet szeretnem kerni!

2honapja motorbalesetem volt az USA-ban.. Legutobbi rontgen 09.18.eredmenye leirasa: A clavicula kp. harmadan csontszelessegnyi caudalis dislocatioval allo tores van. Keves athidalo callus is lathato. 22ere kaptam idopontot. Mit varhatok? Koszonom mielobbi valszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Holnapy Gergely válasza kulcscsont témában

Tisztelt Kérdező

Ha a kulcscsont elmozdulással ugyan de csontosan átépül, akkor a vállöv funkciójának teljes regenerációja várható.

A kulcscsonton ugyanakkor gyakori a törés átépülésének késedelme, vagy álízület képződés. Ha nincs teljes átépülés, akkor szóba jön műtéti megoldás is.

Kérdés: 2019. október 11., 11:32; Megválaszolva: 2019. október 17., 13:06
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kulcscsonttörés/Álizület
Kedves Doktor Nő! 2 éve eltört a kulcscsontom. Nem történt műtét. Megtörténtek a gyógytornák illetve a felépüléshez szükséges dolgok. Utána...
Kulcscsont megvastagodás
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! A kérdésem a következő. A fiam 13 éves. Már egy éve a kulcscsont tövénél, - ami az elülső részén a nyak...
Kiálló kulcscsont
Tisztelt Doktor úr/nő! Évek óta (vagy születésem óta) nagyon kiáll a kulcscsontom, csatoltam egy képet, oldalról elég borzasztóan néz ki. Van...
Kulcscsont műtét
Üdv! Volt egy autóbalesetem kb 4 éve. A jobb vállamban keletkezett egy TOSSY III.Kétszer volt operálva, mindkétszer implantátumokat kaptam és...