traumatologia

a kozepso ujjam elvagtam serult a feszito insszalag is. ossze vartak es minden rendben volt, 4 napja levettek a sint itthoni gyogytornat javasoltak es h le kell valjon a pork. ahoz hogy levvaljon a varras menten ahogyy mozgatni probalom meg kell nyiljon egy kicsit? vagy nem igy a nomalis? mert ezert a mozgatasaval ssem merek annyira probalkozni. attol felek szetnyillik..de lehet igy vallna le a pork.valaszat koszonom

Dr. Bogdán Aurél válasza kézsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján nyugodtan elkezdheti az ujjainak mozgatását, tornáztatását. Ennyi idő alatt a sebnek régen meg kellett gyógyulni. A mozgatás valóban segít a pörk leválásában. Kb. 4 hét tornáztatás után várható közel teljes funkció!

Kérdés: 2012. november 12., 17:08; Megválaszolva: 2012. november 15., 20:45
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kézfájdalom
Mit jelent?
Üdvözlöm. Mit jelent ez a diagnózis pontosan? Várható bármilyen szövődmény?: laesio obt.tend.m.ext.dig.III.man.l.d
kézfej sérülés
Tisztelt Doktor úr! 2-2, 5 hónapja el volt törve a kisujjam a kézfejemen, diagnózisként a metacarpus egyéb csontjának törését írták, 3 mm...
Kézfej nyílt sérülése
Tisztelt doktor úr/nő! Több részletből állna a kérdésem. Fontos, hogy Finnországban dolgozom és élek. Előzmény: 2014.06.19.-én munkahelyemen...
Elvágtam a kezem
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! 2013 Szeptemberében elvágtam a kezem. Pontosabban elejtettem a kést és ahogy kaptam utána ráesett a középső ujjam, az...