Mi lehet?

Tisztelt doktor úr/no! Már tobb mint egy hónapja fáj a jobb mellem, oldalt a hónaljam felé. Eloszor csak érintésre fájt, de már csak úgy magától is.3 hete voltam UH-n, de a doktorno nem talált semmit, azt mondta minden rendben van. Nincs osszefuggésben a menstruációmmal sem. Már egy ideje hoemelkedésem is van 37.2. Ez a ketto osszefuggésben is lehet? Mit csináljak menjek el újból UH-ra? A választ elore is koszonom. Elnézést az ékezetekért.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Az ultrahang a gyulladást, vagy egyéb szervi okot kizárta. Javaslom az emlő borogatását. Mivel nincs bőrpír a hormonális ok, vagy mechanikus irritáció jön szóba. Amennyiben szed hormon tartalmú fogamzásgátlót az elhagyása, vagy váltás is szóba jön, ha nem javul a panasz.

Kérdés: 2011. február 04., 14:36; Megválaszolva: 2011. február 07., 10:13
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2