Mitől van csomó a mellemben?

Tisztelt Dr. Nő/ Úr! Kb. 4-5 hónapja egy csomót vettem észre a mellemben, elmentem vele UH-ra de az van a papíromra írva, hogy nem kóros. Volt már korábban is ilyen de az elmúlt magától. Ez a csomó azóta mintha kicsit nagyobb lenne és úgy érzem, hogy mellette is kialakult egy újabb. Néha érintésre nagyon fáj, néha meg nem is nagyon tudom kitapintani. Nem függ össze a mesnstruációs ciklusommal az érzékenysége mert már megfigyeltem. Két gyerekemet is szoptattam (6 és 2 évesek) 10 hónapos korukig és akkor is gyakran gyulladtak be a tejcsatornáim. Nem tudom, hogy hová fordujak ismét, mert mell ultrahangon már voltam. Kérem adjon mielőbbi tanácsot! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Katalin válasza csomó a mellben témában

Kedves Kérdező,

aggódását megértem, emlő MR vizsgálat jön szóba,

minden nagy onkológiai centrumban kérhető ilyen kivizsgálásra beutaló. Amennyiben az emlő UH kollégánál jelzi kérését - el mondják Önnek hol tudnak ilyen vizsgálatot elvégezni...Budapesten, Miskolcon biztosan...

Ez egy sugárterhelést nem okozó, pontosabb, érzékenyebb vizsgálat, mert a lelki nyugalom a legfontosabb.

Üdvözlettel

dr. Molnár Katalin

Kérdés: 2012. május 21., 14:08; Megválaszolva: 2012. május 23., 07:40
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat