Átterjedhet tüdőrák?

Tisztelt DoktorÚr/Doktornő! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy február óta állandó köhögés tapasztalható, a röntgenen kis foltot találtak a tüdőmön. Alkalmanként a karom beödémásodik. A mellemben nem diagnosztizált csomó található. Esetleg lehet összefüggés a kettő között?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza a csomó a mellben témában

Elnézést, hogy nem mondok véleményt. Úgy tűnik, hogy nincs összefüggés, de azért néhány vizsgálat igazolhatná ezt. Az emberi betegségek nem könnyen diagnosztizálhatók, ez egy kicsit bonyolultabb. El kellene menni egy doktorhoz. Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2014. május 24., 21:30; Megválaszolva: 2014. május 27., 12:43
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2
Bal oldali tüdődaganat
Tanácsadás